Comenzi Admini!! - Regulament - hellgamers.cs-16.net - Forum
HellGamers 
Wednesday, 2009-11-25, 11:08 Am

Welcome Guest | RSS
Main | Forum | Registration | Login
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Page 1 of 11
Forum » hellgamers.cs-16.net » Regulament » Comenzi Admini!! (Toti admini care nu stiu comenzile de admin sa intre aici !!)
Comenzi Admini!!
TrunksDate: Monday, 2008-06-30, 6:05 Am | Message # 1
Jucator
Face parte din Grupul: Users
Mesaje scrise: 2
Respect acumulat: 0
Este: Offline
Pentru Toti Care Fac Legea Pe Server [Adminii] !!!

amx_kick [nume jucator] -dai kick unui jucator (adica acel jucator paraseste serverul)
amx_ban [nume jucator] -dai ban unui jucator (adica acel jucator nu mai paote veni inapot pe server)
amx_unban [nume jucator] -scoti ban-ul unui jucator (adica jucatorul respectiv care a fost ban-at, paote veni pe server)
amx_slay [nume jucator] -dai SLAY unui jucator (adica moare in runda respectiva)
amx_slap [hp] [nume jucator] -ii ia din viata unui jucator
amx_leave [nume jucator] [nume jucator] [nume jucator] -dai kick la mai multi jucatori deodata
amx_map [harta] -schimbi harta

Cum dai mesaje fiind admin

amx_say [mesaj] -mesaj de la admin pentru toti Gameri (jos in stanga)
amx_chat [mesaj] -dai mesaje doar adminilor
amx_psay [nume jucator] -dai un mesaj privat unui Gamer
amx_tsay [mesaj] -mesaj de la admin pentru toti Gameri (jumatatea ecranului in stanga )
amx_csay [mesaj] -mesaj de la admin pentru toti Gameri ( mesaj in centrul ecranului)

Comenzi votare

amx_votemap [harta] [harta] [harta] -pui jucatori sa voteze una din hartile alese de tine
amx_votekick [nume jucator] -jucatori voteaza dak un partener merita kick
amx_voteban [nume jucator] -jucatori voteaza dak un partener merita ban
amx_vote -tu intrebi si jucatori voteaza [De Exemplu: amx_vote va palce harta? da nu] [Sau: amx_vote Schimbam? da nu] [Sau: amx_vote RestartRound? da nu] [Orice Se Poate Intreba]

Comenzi pentru say ( Y) NU NUMA PENTRU ADMINI!

say /statsme -iti arata ce ai facut de cand ai inceput sa te joci pe srv
say /top15 -iti arata topul celor mai buni 15 jucatori
say /rank -rank-ul tau
say nextmap -iti arata care e urmatoarea harta
say timeleft -vezi timpul pana la urmatoarea harta
say thetime -iti arata cat este ceasul
say /restart -restart live

Ce Trebuiebe Stiut?

Cand Scrieti In Consola, Nu Scrieti Si []!!! De Exemplu Nu Scrieti: amx_kick [nume jucator] ci amx_kick nume jucator!

Va Rog Sa Le Invatati Ca O Sa Va Fie De Folos!!! Si Nu Dejeaba Am Postat Asta Pe Forum!!! tongue
biggrin

-=[Counter-Strike 4ever]=- (VA ROG NUMI DATZI KICK SAU BAN CA NU SUNT CODAT, AM STEAM!!! si am jucat in PGL, fac parte din clanul nC! ) MuLtZuMeSc)

Forum » hellgamers.cs-16.net » Regulament » Comenzi Admini!! (Toti admini care nu stiu comenzile de admin sa intre aici !!)
Page 1 of 11
Search:

Copyright MyCorp © 2009